Den Magiska Dörren Laura

Min mamma har sagt att ljuset kommer tillbaka men det gjorde det inte för mig.
Tills dess har jag kommit till en fantastisk värld som ingen känner till.
Där jag stötte till massor med otroliga nya vänner.
Där jag bor har tiden stannat medans jag har varit där hela tiden.
Dagen där jag fick den mystiska brevet så trodde jag inte på det men efter ett tag så kan jag absolut inte beskriva hur fantastisk och fint det e här i Centopia. Jag kändes för att hjälpa Monica fast jag absolut inte ville det men jag måste vara ärlig mot henne. Jag fick slåss mot dom onda. Rida på en flytande enhörning. Ja fick viggar och så fick jag reda på att jag kunde prata med enhörningar.
Är inte det otroligt......

Följ med Cleo i denna otroliga och spännande äventyr.

Av: Laura i klass 4. 2018